Bag hver et klient personlig træner forhold er en oplevelse der betyder alt.
Cloudfit løfter den oplevelse.
Punktum.
Hvad er Cloudfit?

For dig som klient gør Cloudfit en personlig træner mere prismæssig overkommelig og fleksibel. Du får adgang til ekspertrådgivning når som helst og hvor som helst. Du får hurtigere resultater når du er klient hos en Cloudfit træner. Du får mere tid med din personlige træner. Så simpelt er det.

For dig som personlig træner er Cloudfit din online platform i skyen der eliminerer de flaskehalse der kan opstå ved et klient personlig træner forhold. Cloudfit muliggør effektiv håndtering af klienter og giver mulighed for, at oprette og tilpasse træningsprogrammer samt kostplaner. Med state of the art værktøjer - hjælper platformen med, at optimere dine arbejdsgange, fastholde samt motivere dine klienter med løbende kommunikation. Herunder bl.a. tagging af klienter baseret på deres behov og meget, meget mere.

Det er mere overkommeligt.
Det er mere fleksibelt.
Ekspertrådgivning når som helst og hvor som helst
Bedre resultater med Cloudfit

Spørg din personlige træner om de bruger Cloudfit. Vælger du en personlig træner der bruger Cloudfit er du sikret en mere effektiv personlig træner, som rent faktisk bekymrer sig om dig, dine mål og har tid til dig!

Sæt os i forbindelse med din træner og vi vil gøre vores bedste for, at løfte DIN oplevelse, som klient hos en personlig træner. Det er et løfte.

Videresend blot navn og telefonnummer til os på [email protected]

Oplev nye omsætningsmuligheder.
Træn, motiver & fasthold
Få mere gjort. Øg omsætningen.

Obervist om, at du skal løfte din personlige træner forretning? Tag kontakt til os!

Send os dine informationer og vi vil komme retur ASAP!

Cloudfit ApS, Søengen 1, 2840 Holte, Danmark
Cvr. nr. DK39354675 | E-mail: [email protected]