Kostplan til vægttab

Vil du gerne opnå vægttab? Et sundere liv venter lige rundt om hjørnet. Hvad end du ønsker at tabe dig eller leve sundere, så har vi løsningen og en personlig kostplan til dig.
Køb skræddersyet kostplan

Kostplan - Få en sund kostplan til vægttab her!

Trænger du til en livsstilsændring, som blandt andet indebærer, at der skal smides nogle kilo, så er en sund kostplan til vægttab alfa omega. 80-90% af et vægttab foregår nemlig (populært sagt) i køkkenet, hvorfor det er uhyre vigtigt, at du har nøje styr på, hvad du skal/må spise, for at opnå de målsætninger, du ønsker at nå.

En kostplan til vægttab er med til at skabe struktur i din dagligdag, så du aldrig er i tvivl om, hvad du skal spise. Derudover sikrer den dig, at du ikke spilder din tid med din livsstilsændring - alle ønsker at se resultater, og disse kommer ikke, hvis ikke der er styr på kosten. En slankekur kostplan er derfor et utroligt vigtigt aktiv, når du ønsker at tabe vægt.

En kostplan til vægttab behøver ikke være svær at følge

Mange har den forkerte idé om, at en kostplan til vægttab er svær at følge. Det behøver den dog ikke være - hvis blot den skræddersyes efter dine behov og præferencer. Ingen ønsker at spise mad, de ikke kan lide - og det er ej heller, hvad vores skræddersyede kostplan vil tvinge dig til. Du får derimod lov til at vælge dine præferencer i forhold til madvarer (og eventuelle allergier, naturligvis). Dernæst vil vi skræddersy den perfekte madplan til dig udfra dit kaloriebehov og præferencer for fødevarer.

En af de vigtigste ting med din madplan er, at du holder dig indenfor det kalorieindtag, som er nødvendigt i forhold til dit daglige aktivitetsniveau samt dine nuværende tal (herunder alder, vægt og højde). Det er nemlig kalorieunderskuddet, der skal sørge for, at dine overflødige kilo rasler af dig - og meget gerne de kilo, der er rent fedt. Kunsten er nemlig at lade muskelmassen forblive og lade fedtet forbrændes væk - det er dog en kunst i sig selv, som kun er mulig at fuldføre, hvis man ligger i det helt rigtige kaloriemæssige underskud.

Vores kostplaner er derfor udarbejdet med ovenstående in mente. For os er det alfa omega, at der er 100% styr på din kost, for at du kan se mærkbare resultater - når først du ser de første resultater af din livsstilsændring på egen krop, vil du nemlig føle dig endnu mere motiveret til at forblive med at give den en skalle.

 

Kost og træning hænger i høj grad sammen

Selvom vi skriver, at 80-90% af et vægttab sker i køkkenet, så er det vigtigt, at du også får trænet. Et vægttab kan sagtens klares via en kostplan, men undersøgelser og sund fornuft viser bare, at man er mere vedholdende med sin slankekur, hvis man også træner. Træning i forbindelse med en slankekur har flere fordele:

  • Øget kalorieindtag - når du bevæger dig ned i træningscentret, ud på en gå- eller løbetur eller blot laver nogle træningsøvelser derhjemme, så vil du forbrænde kalorier. Disse kalorier modregnes i det “kaloriebudget”, hvorfor det betyder, at du vil kunne spise mere mad - og hvem ønsker ikke det? Ved du eksempelvis, at du hver fredag er på besøg hos nogle venner, som altid serverer noget, der er lidt mere kalorietungt, end hvad der står på din kostplan, så kan du med fordel tage en tur ned i fitness centret for at forbrænde det tilsvarende antal kalorier. På den måde gør du plads i dit “kalorie budget” til at hygge dig ekstra meget.

  • Hurtigere resultater - Resultaterne vil (alt andet lige) komme hurtigere ved, at du også bevæger dig ned i træningscentret. Formår du at lave de rigtige øvelser, vil markeringerne på din krop (som du måske kæmper for at få frem) gå endnu stærkere. Når først du har haft din første succesoplevelse med din krop, vil du hurtigt kunne mærke, hvor stor motivationen er for at fortsætte.

  • Bibeholdelse af muskelmasse - selvom det er et ganske omdiskuteret emne indenfor fitnessindustrien, så er sagen dog den, at træning under kalorieunderskud stadig vil lade dig bibeholde noget af din muskelmasse.

En skræddersyet kostplan skal være en livsstil - ikke en diæt!

Det er ganske vigtigt for os, at den skræddersyet kostplan, vores specialister laver til dig, ikke bliver en diæt forstået på den måde, at det kun skal køres i et par måneder, før du bliver træt af det. Det skal være en livsstil - hvor der også er plads til nogle af de lidt usundere ting. Vi er blot mennesker, og vi skal også have lov at “leve” - derfor vil der også være plads til “cheat meals” i vores kostplaner, hvor du har mulighed for at spise det, som du har lyst til (med måde).Du vil hurtigt opleve, at du med en kostplan til vægttab vil blive markant klogere på fødevarer og mad generelt. Du har måske aldrig tænkt over, hvor mange kalorier der er i en Mars-bar, og hvor lang tid sådan en tager at forbrænde på et løbebånd. Det er ikke fordi, at vi ønsker, at du bliver fantastisk indenfor området - men det er utroligt sundt samt vigtigt at vide, hvad man propper i munden og hvilke konsekvenser det har.

Kostplan til styrketræning - Forøg din muskelmasse med den rigtige madplan

Vores kostplaner har ikke kun den evne at lade dig tabe vægt - du har også mulighed for at vælge dit mål som værende forøgelse af muskelmasse. Mange ønsker at få større muskler på kroppen, og her gælder det samme, som vi har skrevet under vægttabet; 80-90% af større muskler kommer fra køkkenet. Det er simpel matematik; ligger du ikke i et kalorieoverskud, så vil din krop ikke kunne opbygge muskelmasse. Derfor er idéen “vendt om” i forhold til vægttab - med en kostplan til styrketræning (og muskelforøgelse) handler det for dig om at ligge i et kontrolleret vægttab. Det kan være en større udfordring end som så, da du skal have helt styr på, hvad du propper i munden. Med vores kostplan til større muskler vil vi ud fra din data udforme den perfekte madplan skræddersyet til dig.